Artglas
Welkom op ons online atelier. Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld. Kunst & lijstenmakerij Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, restauratieatelier en galerie met passie voor kunst. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk. Vakkundig, flexibel en altijd geheel op maat!
15703
page-template-default,page,page-id-15703,bridge-core-3.0.2,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16388

Artglas

Informeren = inspireren

 

Wij zien het graag helder, u toch ook ?

Kunst & Lijstenmakerij Artigrafie maakt bij het inlijsten gebruik van 3 hoogwaardige glassoorten. Hieronder leggen we voor u uit welke soorten dit zijn.

 

Clarity UV99

Tot nu toe zijn er wereldwijd miljoenen kunstwerken en foto’s ingelijst met glas, dat 99% UV-bescherming biedt zonder optische anti-reflectie. Dit glas met 99% UV-bescherming wordt beschouwd als het eerste alternatief voor standaard helder floatglas.

Clarity UV99 zorgt voor het uitfilteren van 99% van de schadelijke UV stralen voor de bescherming van een geapprecieerd kunstwerk. Het voorkomt bovendien van het vergelen van foto’s en de broosheid van kunstwerken op papier. Dit is het beste heldere glas dat op dit moment beschikbaar is.

 

Perfect White Gloss Control

Perfect White Gloss Control is een éénzijdig geëtst wit glas. Perfect White Gloss Control heeft een zeer fijne nano-etsing en als basis van Perfect White Gloss Control is “wit” glas gebruikt. Hierdoor werkt Perfect White Gloss Control als de minst vertroebelende versie van alle ontspiegelde glassoorten.

Perfect White Gloss Control glas is perfect geschikt voor kunstwerken van een wat lagere commerciële waarde met een lichte kleur. Ook voor hoogglans foto’s en kunstwerken die moeten hangen tegenover een muur met ramen is Perfect White Gloss Control een perfecte keus.

 

TrueVue museumglas

TrueVue museumglas is een niet-reflecterend glas met uitstekende optische eigenschappen en verkrijgbaar met 70 en 99% UV-bescherming. Het onzichtbare glas biedt een neutrale weergave van kleuren en door het uitfilteren van 70-99% van de schadelijke UV-stralen wordt het verbleken van kunstwerken ernstig vertraagd. Dit speciale soort glas wordt gebruikt voor het inlijsten van foto’s en kwetsbare kunstwerken. Dit soort glas bevat een aantal unieke eigenschappen. Zo heeft het glas kenmerken als anti-reflectie, onzichtbaarheid en UV -bescherming. Ideaal voor de foto’s van uw kinderen of dat mooie kunstwerk dat u eindelijk heeft aangeschaft.