Passe-partouts
Welkom op ons online atelier. Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld. Kunst & lijstenmakerij Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, restauratieatelier en galerie met passie voor kunst. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk. Vakkundig, flexibel en altijd geheel op maat!
15700
page-template-default,page,page-id-15700,bridge-core-3.0.2,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16388

Passe-partouts

Passe-partouts bij Kunst & Lijstenmakerij Artigrafie te Rotterdam

Ambacht = toewijding

 

Passe-partouts

Als één van de weinige lijstenmakerijen is Artigrafie kunst & lijstenmakerij gespecialiseerd in het inwassen van passe-partouts. Hierbij snijden we eerst het venster op maat uit, waarna we met potlood de afkadering uittekenen. Tenslotte kleuren we de afkadering nauwkeurig in, zonder dat er wolken, strepen of verdikkingen ontstaan.

We gebruiken de kwaliteitskartons van Nielsen-Bainbridge en Moorman, deze zijn tevens zuurvrij, zodat het werk niet door de jaren heen aangetast wordt en mooi blijft. De kartons zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, museumkartons, kartons met een linnen toplaag, kartons met klassieke patronen en gekleurde kernen.

 

Wilt u een rechte of een ronde uitsnede, ovaal of een andere vorm, meerdere kaders uit een passe-partout, geen enkel probleem bij ons. Tevens op aanvraag beschikken we ook over jumbovellen museumkarton 1200 grs op het formaat 152 x 250 cm in de kleur natuurwit. U kunt uw inlijsting een extra dimensie geven door middel van een dubbel passe-partout met een kleuraccent, een driedubbel passe-partout of een passe-partout waarbij de uitsnede is verfraaid met een (gekleurde) inleglijst.

 

Goudbiesjes

Wilt u goudbiesjes om uw passe-partout plaatsen? Ook dan past Artigrafie kunst & lijstenmakerij de traditionele techniek toe. In plaats van gebruik te maken van een gouden rol, snijden we de biesjes handmatig uit en plaatsen we deze om de passe-partout.