fbpx
Projecten | Kunst & Lijstenmakerij Artigrafie
Welkom op ons online atelier. Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld. Kunst & lijstenmakerij Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, restauratieatelier en galerie met passie voor kunst. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk. Vakkundig, flexibel en altijd geheel op maat!
16115
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16115,bridge-core-2.4.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

Projecten

Over dit project

In opdracht van Studio Aalsmeer, 200 Greatest Paintings en in samenwerking met diverse partijen frames gemaakt en de doeken opgespannen op de frames. Voor een basisschool in Zwijndrecht foto’s van spelende leerlingen ingelijst welke door de hele school worden opgehangen. Voor het Erasmiaans Gymnasium zeefdrukken ingelijst welke als bedankje aan betrokkenen wordt gegeven voor hun inzet voor de school. Expositie van Susan Schildkamp verzorgt bij De Galerie te Den Haag. Voor Unlimited Grain galerie alle inlijstingen verzorgd voor de galerie en 2 exposities, Fotofever in Brussel en Fotofever in het Carousel du Louvre in Parijs, voor Esmare Kunstkabinet een expositie verzorgd van nieuwe etsen gemaakt naar de etsen van Rembrandt.

Categorie
Projecten