fbpx
Schilderijen op doek | Kunst & Lijstenmakerij Artigrafie
Welkom op ons online atelier. Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld. Kunst & lijstenmakerij Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, restauratieatelier en galerie met passie voor kunst. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk. Vakkundig, flexibel en altijd geheel op maat!
15403
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15403,bridge-core-2.4.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

Schilderijen op doek

Over dit project

Hier ziet u diverse voorbeelden van acryl en olieverfdoeken welke wij ingelijst hebben. De doeken zijn ingelijst in lijsten die over het doek vallen en in baklijsten. Baklijsten zijn lijsten waarbij het doek in de lijst ligt met meestal een vrije ruimte er om heen. We hebben in de winkel een aparte wand met diverse baklijsten voor hoge en lage doeken. Kom eens kijken wat we voor uw kunstwerk kunnen betekenen.

Categorie
Schilderijen op doek