fbpx
Schilderijen op paneel | Kunst & Lijstenmakerij Artigrafie
Welkom op ons online atelier. Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld. Kunst & lijstenmakerij Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, restauratieatelier en galerie met passie voor kunst. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk. Vakkundig, flexibel en altijd geheel op maat!
15404
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15404,bridge-core-2.4.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

Schilderijen op paneel

Over dit project

Hier ziet u diverse voorbeelden van acryl en olieverfpanelen welke wij ingelijst hebben. De panelen zijn ingelijst in lijsten die over het paneel vallen en in baklijsten. Baklijsten zijn lijsten waarbij het paneel in de lijst ligt met meestal een vrije ruimte er om heen. We hebben in de winkel een aparte wand met diverse baklijsten voor panelen. Kom eens kijken wat we voor uw kunstwerk kunnen betekenen.

Categorie
Schilderijen op paneel