Welkom
Welkom op ons online atelier. Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld. Kunst & lijstenmakerij Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, restauratieatelier en galerie met passie voor kunst. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk. Vakkundig, flexibel en altijd geheel op maat!
15286
page-template-default,page,page-id-15286,bridge-core-3.0.2,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16388

Welkom

Welkom op ons online atelier

 

Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld.  Kunst & lijstenmakerij Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, restauratieatelier en galerie met passie voor kunst. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk. Vakkundig, flexibel en altijd geheel op maat!

Wij zijn

Kunst & lijstenmakerij Artigrafie

Uw kunstwerk = onze zorg!

 

Niets is onmogelijk. Onder dit motto zorgt kunst & lijstenmakerij Artigrafie al sinds 1984 ervoor dat uw kunstwerk in goede handen is. Voor een originele lijst, de restauratie van uw kunststuk of een mooi werk die wij te koop aanbieden in onze galerie. U bent bij Artigrafie kunst & lijstenmakerij aan het juiste adres!

 

Ambacht als basis

Onze kracht? Wij verstaan ons ambacht! Ambachtelijkheid is volgens ons de enige manier om u op een vakkundige manier van dienst te zijn. Bij kunst & lijstenmakerij Artigrafie hebben we respect voor het kunstwerk en de maker ervan. Wij werken volgens oude technieken om de authentieke waarde van uw lijst of kunstwerk te behouden. Standaardoplossingen kennen wij niet: ieder kunstwerk is maatwerk!

 

Neem een kijkje in onze winkel en laat u informeren en inspireren!

U bent natuurlijk van harte welkom om in onze winkel te komen kijken. Klik hier voor onze contactgegevens en openingstijden.

Welkom bij Kunst & Lijstenmakerij Artigrafie te Rotterdam
Rinco Wagenaar

Eigenaar/lijstenmaker

Frank Götz

Adviseur restaurator papier

Kees_Stoop
Kees Stoop

Werkt in opdracht voor ons als restaurator van schilderijen en lijsten

a
Ad van Stenis

Werkt in opdracht voor ons als restaurator in schilderijen