Stas ophangsystemen

INSPIREREN = CREËREN

STAS schilderij ophangsystemen –

Een ophangsysteem voor iedereen!

Een schilderij ophangen was nooit eenvoudiger, dan met een schilderij ophangsysteem van STAS picture hanging systems! STAS biedt een compleet scala aan ophangsystemen waarmee je jouw schilderijen, fotolijsten, kunst, spiegels, planten, postersbordenwandkledenprikborden en zelf je gitaar flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen. Kies voor een foto ophangsysteem van STAS, we bieden zelfs schilderijverlichting! Of het nu gaat om het ophangen van een schilderij op een betonnen muur, gipsplaten of bakstenen muur: de gepatenteerde ophangsystemen van STAS kunnen op elk type wand of plafond gemonteerd worden.  

Schilderij ophangen zonder boren

Het monteren van het railsysteem is zeer eenvoudig. Door middel van de bijbehorende ophanghaken en koorden kun je eindeloos wanddecoraties toevoegen, verplaatsen of verwisselen zonder dat je daar gereedschap, schroeven of spijkers voor nodig hebt! Door een schilderij ophangsysteem te gebruiken hoef je bovendien nooit meer lelijke gaten in de muur te boren. De website STAS.nl bevat talloze oplossingen om uw schilderijen veilig, flexibel en elegant op te hangen. Naast montagevideo’s treft u diverse ideeën en tips aan voor het ophangen van kunst. STAS schilderijrails zijn een perfecte oplossing voor het moderne interieur, kantoren, musea en galerieën. Een fotolijst of schilderij ophangen is zeer eenvoudig met alle ophangsystemen van STAS…  

STAS: specialist in ophangsystemen!

Bij Artigrafie – Lijstenmakerij is het volledige programma van de productlijn van STAS verkrijgbaar en natuurlijk te bewonderen. We hebben alle basisrails en toebehoren op voorraad, zowel de 2 als de 3 meter rails lengten. We zijn tevens gecertificeerd STAS dealer en installateur.