Lijsten op maat
Welkom op ons online atelier. Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld. Kunst & lijstenmakerij Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, restauratieatelier en galerie met passie voor kunst. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk. Vakkundig, flexibel en altijd geheel op maat!
15682
page-template-default,page,page-id-15682,bridge-core-3.0.2,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16388

Lijsten op maat

Artigrafie = ambacht

 

Lijsten op maat? Kunst & Lijstenmakerij Artigrafie is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in ambachtelijke lijsten.

 

Ambachtelijke lijsten op maat

Iedere lijst is anders. En elke klant heeft andere wensen. Om aan deze wensen te voldoen, beschikken wij over talloze verschillende houtsoorten en –diktes, waaruit wij een perfect passende lijst creëren. Bedrijven, particulieren en kunstenaars kunnen bij ons terecht voor onder andere lijsten in diverse kleuren, van klassiek tot modern, zwart, wit, baklijsten, aluminium van Nielsen® of Barth® of poedercoat aluminiumlijsten voor buiten, exclusieve lijsten vervaardigd van olijfbomen hout en het vervaardigen van maatwerklijsten. Wilt u dat we uw lijst een ‘oud’ karakter of bijzonder profiel geven, met goud beleggen of in een specifieke kleur patineren? Dat kan uiteraard ook! Omdat we alle materialen en diensten in eigen huis hebben, kunnen we snel en accuraat aan uw wensen voldoen.