fbpx
STAS | Kunst & Lijstenmakerij Artigrafie
Welkom op ons online atelier. Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld. Kunst & lijstenmakerij Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, restauratieatelier en galerie met passie voor kunst. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk. Vakkundig, flexibel en altijd geheel op maat!
16126
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16126,bridge-core-2.4.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

STAS

Over dit project

Hier ziet u enkele voorbeelden van de toepassing van STAS schilderijen rails bij bedrijven en particulieren. De ophangrails kunnen worden uitgevoerd met 12V stroom en verlichting of zonder. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de toepassingen van STAS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we uw vragen en wensen bespreken.

Categorie
STAS